2138_0804_header_.jpg

Na anderhalf jaar coronamaatregelen gaan we grotendeels terug naar hoe we voor die tijd werkten in de studiezaal. 1,5 meter afstand houden is niet meer de norm. Het mondkapje mocht al af en nu gaat de studiezaal op dinsdag 5 oktober weer voor iedereen open van 9.00 tot 17.00 uur. Het reserveren van een plek is niet meer nodig. Wel gaat u zelf weer de stukken via de website aanvragen, niet meer via een contactformulier. Dit is mogelijk vanaf 4 oktober.

Studiezaal

Dit houdt in dat vanaf dinsdag 5 oktober de studiezaal weer open is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. U hoeft geen plaats meer te reserveren. Wel blijft het handig en verstandig om stukken voor 12.00 uur op de werkdag voorafgaand aan uw bezoek aan te vragen via onze website. U weet gelijk welke stukken wel en niet beschikbaar zijn. Bovendien bent u er dan zeker van dat de stukken voor u klaarliggen wanneer u naar de studiezaal komt. U kunt dan gelijk aan de slag.

Het is mogelijk om stukken in de studiezaal aan te vragen, maar we kunnen niet garanderen dat de stukken dezelfde dag nog beschikbaar zijn. Stukken uit onze depots in Haren en Hoogkerk moeten altijd voor 12.00 uur op de werkdag voor uw bezoek gereserveerd zijn.

Rekening houden met elkaar

Wel vragen we u thuis te blijven bij klachten en uw handen te desinfecteren wanneer u het gebouw binnenkomt. De CoronaCheck-app zullen wij niet gebruiken bij een bezoek aan de studiezaal of wanneer we groepen ontvangen. Bij evenementen kan het wel zijn dat we de app gaan inzetten. Dit vermelden wij dan duidelijk bij de betreffende momenten.

Opening gravelbanen tennispark Vorenkamp, Groningen, 1926. Foto P. Kramer, Groninger Archieven (1785_14122)