Zoek op de website

Nieuwsbericht

26meiOproep: Maak een pagina voor de Groninger Scheurkalender 2016

 

Onder het motto ‘Niet scheuren maar verbinden’ brengen twaalf Groninger organisaties uit Stad en Ommeland de kracht van Groningen in beeld met de Groninger Scheurkalender 2016.

Doe mee en zend jouw pagina voor de Groninger Scheurkalender 2016 in. Laat in één pakkend beeld, tekst, foto of tekening zien wat jou in Groningen zo waanzinnig aantrekt en wat je graag met anderen wilt delen. Wat vind je mooi, wat ontroert je, wat raakt je of maakt je blij? Laat het zien en upload jouw bijdrage. En verover jouw pagina in de Groninger Scheurkalender 2016.

 


Upload je bijdrage tot 1 september via www.groningerscheurkalender.nl
en vind alle informatie die je nodig hebt!

Een bijdrage kan bestaan uit:
Foto’s, verhalen, recepten, collages,  tekeningen,
quotes, spreuken, slogans, motto’s en gedichten.
Van jong tot oud!

CODE: “Groninger Archieven” graag aanklikken bij upload formulier

Uploaden kan middels JPG en PDF, met een max van 8 MB.


 

 

Groningen wordt getroffen door aardbevingen en komt hiermee regelmatig in het nieuws. Maar Groningen is zoveel meer dan een aardbevingsgebied. Daarom vragen de initiatief nemende organisaties hun medewerkers, klanten, abonnees, sponsors en alle andere Groningers een bijdrage te leveren aan de Groninger Scheurkalender. In het najaar van 2015 wordt de Groninger Scheurkalender uitgebracht.

Een redactie van de deelnemende organisaties kiest de mooiste 366 (2016 is een schrikkeljaar) inzendingen. De Groninger Scheurkalender is een initiatief van: Adfo Movere, Arriva, Erfgoedpartners, Groninger Dorpen, Natuur en Milieufederatie Groningen, RHC Groninger Archieven, Hanzehogeschool Groningen, Rijkuniversiteit Groningen, Stavoor, Stichting Oude Groninger Kerken, Universitair Medisch Centrum Groningen, VRIJDAG en Zorg Innovatie Forum.

Personeel aan het werk op het kantoor van de Albino Maatschappij, een handel in koloniale waren, grutterswaren en aanverwante artikelen. Fotograaf onbekend. Uitsnede (2138-3076). Personeel aan het werk op het kantoor van de Albino Maatschappij, een handel in koloniale waren, grutterswaren en aanverwante artikelen. Fotograaf onbekend. Uitsnede (2138-3076).

« Terug naar nieuwsoverzicht