1785_07169_cr_.jpg

Alle mogelijkheden en tarieven om stukken uit onze archieven te laten scannen, printen, kopiëren en onderzoek te laten doen, vindt u in het tarievenoverzicht 2019.

Het bekijken, downloaden en gebruiken van openbare bestanden uit overheidscollecties van de Groninger Archieven is zonder kosten. Dit geldt ook voor beeldmateriaal waarvan de Groninger Archieven de rechten bezitten of dat rechtenvrij is op www.ovcg.nl en www.beeldbankgroningen.nl

Het kan zijn dat u op www.beeldbankgroningen.nl een melding krijgt, dat downloaden niet mogelijk is; dan zijn er rechten van toepassing. Dat geldt ook voor materiaal, waar die knop ontbreekt. Het is dan vaak wel mogelijk een reproductie te bestellen, maar alleen voor privégebruik.  

Het bekijken van audiovisueel materiaal op www.filmbankgroningen.nl en www.poparchiefgroningen.nl is zonder kosten. Audiovisueel materiaal waarvan de Groninger Archieven de rechten bezitten of dat rechtenvrij is kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 050-5992000.

Kermis op de Vismarkt, 1958. Foto: Fotobedrijf Piet Boonstra, Groninger Archieven (2248_10494)
Kermis op de Vismarkt, 1958. Foto: Fotobedrijf Piet Boonstra, Groninger Archieven (2248_10494)
  • Groninger Archieven

    Cascadeplein 4
    9726 AD Groningen