3054_821_101_web.jpg

Vindt u het prettig om ergens anders dan thuis te werken aan één van onze Maak Geschiedenisprojecten? Dat is nu mogelijk bij ons op de studiezaal. We hebben speciale Maak Geschiedeniswerkplekken gecreëerd. U kunt hier zelfstandig aan de slag met Het beeld van Groningen en Open het Stadsbestuur tijdens openingstijden. Reserveren voor de werkplekken is niet nodig.

Deze werkplekken zijn ook voor nieuwe Maak Geschiedenisprojecten die we in de toekomst lanceren.

Computerbeurs, 1989. Foto Elmer Spaargaren, Groninger Archieven (2290_1821)
Computerbeurs, 1989. Foto Elmer Spaargaren, Groninger Archieven (2290_1821)

Aanmelden Maak Geschiedenisprojecten

Heeft u zich nog niet aangemeld voor één van de Maak Geschiedenisprojecten? Dat kan nog steeds. Voor Het beeld van Groningen kunt u zich aanmelden via de projectpagina en door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt zich aanmelden voor Open het Stadsbestuur.

Samen aan de slag

Op de Maak Geschiedeniswerkplekken kunt u zelfstandig aan het werk. Daarnaast organiseren we voor de verschillende projecten ook regelmatig bijeenkomsten waarin we samen aan de slag gaan. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden onderaan onze website. De bijeenkomsten staan ook in onze agenda.